Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti hangszerboltok képes leírás - Hangszer.tlap.hu
részletek »

Budapesti hangszerboltok - Hangszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » Budapesti hangszerboltok
Keresés
Találatok száma - 26 db
Amarant

Amarant

Az AMARANT és STAGESHOP Hangszer-Műhely-Galéria 2005 januártól működik, mint hangszerbolt és szervíz elsősorban a gitárosok szolgálatában. A STAGESHOP.HU honlap mögött egy valós üzlet áll és nem csak egy webáruház.Teljes körű gitár szervízünk és kereskedésünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel áll a zenészek szolgálatában!

Atlantisz hangszerbolt

Atlantisz hangszerbolt

Az érdeklődő itt számtalan hangszer (gitár, zongors, ütős hangszerek) közül tud válogatni. Ezen felül sok-sok kiegészítő is megtalálható itt, ami szükségeltetik a hangszerhez, pl. tokok, állványok, stb.

Coda hangszer

Coda hangszer

Az internetes áruházaknál és a legtöbb esetben nem ellenőrzik le a hangszerek állapotát, ezzel problémát okozva a vevőnek, tapasztalatok szerint sok esetben a hangszer használhatatlan állapotban érkezik meg a vevőhöz. A Coda hangszer ezt más szellemiséggel csinálja. A cégüktől vásárolt gitároknál kisebb kényelmi beállításokat a vásárlás után is ingyenesen, soron kívül elvégzik.

Corpus Hangszerbolt

Corpus Hangszerbolt

Ez a bolt igazi paradicsom a hnagszerek iránt érdeklődők számára. Itt valóban az összses hangszer típus közül lehet válogatni. Megtalálhatóak a billentyűs, fafúvós, rézfúvós, vonós, pengetős, stb hangszerek. Ha elromlana a hangszerünk itt meg is javítják.

Darius Music Hangszerbolt és Webshop

Darius Music Hangszerbolt és Webshop

Hangszerüzletünk Budapest belvárosában a Paulay Ede u. 58. sz. alatt várja a vásárlókat, amely a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és az Állami Operaház közelében található. Üzletünkben többek között foglalkozunk hangszerek adás-vételével továbbá végezzük vonós hangszerek javítását, felújítását, restaurálását. Hangszereink közül mind a tanulók, haladók, műkedvelők és természetesen a művészek is megtalálják a számukra megfelelőt. Bátran megkereshetnek hangszerértékeléssel, szakértői tanácsadással kapcsolatosan is! A vonósok számára elképzelhető szinte minden szükséges felszerelés üzletünkben és webshopunkban is megtalálható. Mind a kínálat, mind a hangszerállomány kielégíti a legigényesebb vásárlóink elképzeléseit is.

Dobosudvar

Dobosudvar

Dobos bolt a dobosoknak,és azoknak, akik most szeretnének elkezdeni dobolni. Ebben a boltban minden felszerelést megtalálsz, ami szükséges a doboloáshoz, mint pl. akusztikus- és elektronikus dobfelszerelések, ütők, bőrök.

Eldorádó

Eldorádó

Magyarország legnagyobb alapterületű (550 nm) üzletében több száz gitár, szintetizátor, erősítő, hangtechnikai berendezés és több ezer kotta közül válogathat. És ha tanácstalan, sebaj, forduljon bizalommal szakképzett zenész-eladóinkhoz.

Ethnosound

Ethnosound

Hangszerek és hangterápiás eszközök a világ minden tájáról. Autentikus népi hangszerek, világzenei cd-k, textilek, ajándéktárgyak a világ minden tájáról. Kínálatukból: kínai császár tálak, gongok, didgeridoo, esőbotok, stb.

Fon-Trade Music

Fon-Trade Music

A Fon-Trade Music Kft-t 1990-ben alapította Csider Károly fafúvós hangszerész mester és Novotny Antal rézfúvós hangszerkészítő mester. Fő célkitűzésük a fúvós zenészek és zenekarok szükségleteinek maximális kielégítése - beleértve a fa- és rézfúvósok és tartozékaik teljes palettáját. A művészek elvárásainak megfelelő professzionális hangszerek mellett fontos szerep jut a gyerekek zeneoktatásához szükséges, jó minőségű iskolai hangszerek forgalmazásának is.

Hirdetés
Gitárcentrum

Gitárcentrum

Gitárok, erősítők és effektek minden árkategóriában; a kezdőktől a professzionális hangszerekig. A Gitárcentrum hangszerbolt 2006. február 3-án kezdte meg áldásos tevékenységét, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy Budapest legszebb, és legjobban felszerelt hangszerüzletévé váljon. Náluk mindig szól a zene, és mindenkinek jut egy jó szó, egy mosoly, és persze segítő szándék. Minden hangszerüket ki lehet próbálni, és részletes felvilágosítást adnak róla. Az üzlet alapítói Gyenizse András és Nagyfi László, akiket szoros barátság, és persze közös zenei múlt köt össze, együtt zenéltek az 'ős'-Pokolgépben - András dobolt, Laci gitározott...

Hangszer Klub

Hangszer Klub

Érdekes hírek, információk, jó közösség, képek, videók, zene és sok-sok hasznos dolog a hangszerek kedvelőinek. Az oldal összegyűjti azokat az embereket, akik játszanak különféle hangszereken, vagy csak szeretik azokat

Johannus orgonák

Johannus orgonák

A Speed-ex Kft. 1992 óta magyarországi képviselője, importőre a hollandiai Johannus orgonagyárnak. Tevékenységük a Johannus-gyártmányok körében: import, kiskereskedelem, házhozszállítás, installáció, after sales service, garanciális- és garanciaidőn túli szerviz.

Medgyesi Hangszer

Medgyesi Hangszer

A hangszerboltban az érdeklődő válogathat az akusztikus- és az elektromos gitárok több típusa közül. Találhat itt gitár alkatrészeket, és húrokat, valamint számos kiegészítő eszközt is ( erősítők, pedáleffektek, stb.)

Musicminutes Hangszerbolt

Musicminutes Hangszerbolt

Elsősorban gitárok, basszusgitárok és a hozzájuk tartozó kiegészítők (húr, hangoló, erősítő, stb,) kis-és nagykereskedelmével foglalkozunk. 2009.-től hangszerboltunk látja el a Sandberg gitárok és basszusgitárok kizárólagos magyarországi képviseletét, valamint a Crafter, Cruzer, Jet és Flight hangszerek is általunk kerülnek be a magyar hangszerpiac vérkeringésébe. Minden emberi és szakmai segítséget megadunk, hogy elérhető áron a legjobb minőségű hangszer kerülhessen a zenélni vágyók kezébe. Kezdőtől a profi szintig nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő minőséget. A már megunt, vagy tudásodnak nem megfelelő hangszered szívesen beszámoljuk, vagy vállaljuk bizományosi értékesítését.Termékeinkről részletes információt találsz a weboldalon. Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal e-mailben, skype-on, MSN-en vagy telefonon, szívesen segítünk. Ha valamit nem találsz a kínálatunkban, csak egy telefonodba kerül, árajánlatot küldünk és beszerezzük. Termékeinket a Web áruházunkban is megveheted, melyeket nagyon rövid határidővel, futárszolgálat segítségével szállítjuk ki. Képviseleti termékeinkre valamint 25000-ft felett a kiszállítás díjtalan.

Opera Zongoraterem

Opera Zongoraterem

Zongoratermük Budapest belvárosában az Operaház melletti sétáló utcában található. Üzleteikben minden igényt kielégítő választékukból Ön is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb hangszert, legyen az új zongora, új pianínó, használt zongora vagy használt pianínó, netán elektromos zongora. Használt hangszereik mindegyike műhelyükben felújított, átvizsgált, tehát garantáltan hosszútávon jól használható, 3 év garanciával, míg az új hangszerek esetén 5 év garanciával. Zongoraszékek, zongorapadok Magyarországon a legnagyobb választékban nagyon sokféle színben, különféle ülőfelületekkel. Üzletükben mindenki számára elérhető a legmegfelelőbb zongoraszék, zongorapad, akár privát felhasználó, akár intézmény vagy hangversenyterem.

Orgonaszalon

Orgonaszalon

Szeretettel köszöntik az orgonazenét kedvelők világában. Remélik, hogy oldalukon megtalálja amit keres, a hangszert, amely legjobban kiszolgálja liturgiai elképzeléseit. Céljuk az, hogy maximálisan segítsék Önt a közösségének legmegfelelőbb orgona kiválasztásában. Orgonaszalonuk és szakembereik egész héten várják Önt, hogy eltöltsön 1-2 órát náluk, a zene birodalmában

Piramis Technika

Piramis Technika

Cégünk 1995 óta tevékeny résztvevője a hazai hang-, fény-, színpadtechnikai piacnak. Professzionális rendezvénytechnikai szolgáltatás, a megrendelő igényeinek szem előtt tartása mellett, mely keretében nem egyszer bizonyítottuk, hogy eszközparkunk és szakember gárdánk minden körülmények között képes az adott feladatot megoldani. Hang-, fény-, színpadtechnika rendszerek tervezése, telepítése, forgalmazása, valamint gyártása, így több színház és művelődési ház kivitelezésénél és felújításánál voltunk jelen, és termékeinkkel és munkatársaink közreműködésével tevékeny résztvevői voltunk a projekt megvalósulásának.

Tuti menü