Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gitár képes leírás - Hangszer.tlap.hu
részletek »

Gitár - Hangszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » Gitár
Keresés
Találatok száma - 10 db
50 legrondább gitár

50 legrondább gitár

Ez az oldal összegyűjti az érdekes, ronda, csúnya, extrém gitárokat. Ha szereted a hangszert, akkor azért nézdd meg ezeket a bizarr példányokat. Ha nem rajongsz értük különösebben, akkor csak azért nézdd meg őket, hogy jó kedvre derülj.

Budai Gitáriskola

Budai Gitáriskola

Gitározni tanulna neves zenészektől? Szeretettel várja tanulóit a Budavári Művelődési Házban működő Budai Gitáriskola. Hétfőtől péntekig van lehetőség klasszikus, jazz, és egyéb könnyűzenei stílusokat elsajátítani diplomás tanárainkról, illetve hazia zenekarok tagjaitól is akár. Gitáron kívül, magán ének, szaxofon és fuvola oktatásra is profilunkba tartozik. Az órákba az év bármely részében be lehet csatlakozni. Látogasson el honlapunkra, ahol tanárainkról, árainkról és órarendekről további tájékoztatást talál. Jelentkezni szintén a honlapon megadott elérhetőségeken lehet. Hívjon minket bátran, ha bármilyen egyéb kérdése merülne fel iskolánkkal kapcsolatban.

Gitár akkordok

Gitár akkordok

Barangold be velünk a gitárok, gitár akkordok izgalmas birodalmát. Weblapunkon szakértői segítséget kapsz mindehhez. Itt megismerheted a gitározás kezdő lépéseit, a a hangszer vásárlás legfontosabb ismérveit, megmutatjuk, hogyan is kell gitár tabulatúrát olvasni. Mindemellett további érdekes írásokkal is szolgálunk: eladó gitárok, érdekes képek, videók várnak rátok. Kattanj rá a gitar-akkordok.info -ra és sajátítsd el az alapjait ennek a csodás húros hangszernek. Jó tanulást és szórakozást kívánunk, ha tetszett az oldalunk akkor Facebook-on is like-olhatsz minket.

Gitár húr, hegedű húr

Gitár húr, hegedű húr

Minden zenélni vágyó, és zenélő egyetért abban, hogy a jó hangszer elengedhetetlen része a jó minőségű, kiegészítő, mint a gitárhoz a gitár húr, a hegedűhöz a hegedűhúr, vagy például a klarinéthoz a klarinét nád. Hangszeráruházunk kínálatában egyaránt megtalálja ezeket, illetve a zenéléshez, zenetanuláshoz elengedhetetlen kottákat. Mivel internetes áruház vagyunk, így kedvére a nap bármely szakában betérhet üzletünkbe, megtekintheti választékunkat, és kosarába teheti a kiválasztott darabot. Keresse fel weboldalunkat, és válogasson a kínálatból.

Gitár szaküzlet

Gitár szaküzlet

Gitárok, effektek, erősítők, ütős hangszerek, fúvós hangszerek, billentyűs hangszerek széles választékát kínáljuk maximális hozzáértéssel. Online webáruház, ahonnan kényelmesen rendelheti meg amire szüksége van. A tanulóktól, a professzionális zenészekig mindenki megtalálhatja nálunk a számára szükséges hangszert, illetve hangtechnikai eszközt.

Gitár tabok

Gitár tabok

Ezen az oldalon minden lelkes gitáros megtalálja a neki kedves dal kottáját. Legyen szó rockról, klasszikusról, popról, itt szinte mindent fellelhet az érdeklődő. Majd a tabokat értékelhetik a letöltők.

Gitárblog

Gitárblog

'Ezen iromány megszületésének az oka kettős: részben vitaindító, bár remélem, hogy 'vita' helyett inkább párbeszéd kezdődik el a jó ügy érdekében. Másrészt pedig jóindulatúlag (komolyan) határoztam el, hogy igyekszem a lehető legtöbb olyan félreértést/hibát feltárni, ami miatt egy-egy koncert finoman szólva is nem szól valami jól...'

Gitártanfolyam

Gitártanfolyam

A leckéket kategóriákra és azokon belül tanfolyamokra bontották. Ezen az oldalon keresztül elérheted az összes leckét, ha a tanfolyamokra kattintasz. A leckéket folyamatosan bővítik és időnként új tanfolyamokat is indítanak.

HC Guitars

HC Guitars

A blog készítője fafaragással foglalkozik, és a munkáit osztja meg az oldalon. A link azért került be a gyűjteménybe, mert számos egyedi, faragott gitár található a munkák között. Jó böngészést kívánok mindenkinek.

Hirdetés
Online gitár hangolás - angol

Online gitár hangolás - angol

Guitar for beginners - online guitar tuner standard tuning. Being wooden, guitars have a bit of 'give' to their structure, and as you tune up and vary the tension on one string, you are at the same time changing the tension on the other strings, changing their tuning.

Tuti menü