Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
HangszerApró képes leírás - Hangszer.tlap.hu
részletek »

HangszerApró - Hangszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » HangszerApró
Keresés
Találatok száma - 8 db
Csere-Bere

Csere-Bere

A Csere-Bere oldalain minden olyan dolgot el tudsz cserélni, ami az ÁSZF szabályainak megfelel. Ezen belül a lényeg, hogy valamit valamiért cserélj. Mivel az oldal nem a klasszikus apróhirdetés rendszerét követi, ezért itt pénzért kínálni, vagy pénzt ajánlani, termékért/szolgáltatásért, amennyiben lehetséges, kerülendő.

Eladó Hangszer

Eladó Hangszer

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét internetes weboldalunkra, ahol az Önök cége is ingyen hirdetheti hangszereit. Különböző kategóriák közül válogathat kedvére, és helyezheti el a hirdetéseit, mindezt regisztráció nélkül! Az oldalunk látogatottsága alapján bízunk abban, hogy hirdetése sok érdeklődőhöz eljut.

Eladó hangszer

Eladó hangszer

Hangszer portálunkon várjuk szeretettel, itt mindent megtalál ami a zenével kapcsolatos. Használt vagy akár új termékeket hirdethet, illetve vásárolhat, böngészhet. Rövid regisztráció, könnyű kezelhetőség, hangszerenként kategorizálva. Cégként és magánszemélyként is teljesen ingyenes hirdetés feladás. Használják szeretettel!

Használt hangszerek

Használt hangszerek

Ha hangszert keres elérhető áron, és nem bánja ha az egy kissé használt, akkor ez az oldalon böngészve megtalálhatja a kívánt gitárt, zongorát, trombitát, stb. Azonban nemcsak hangszerek találahatóak itt, hanem más ehhez kapcsolódó ezsközök is.

Herkules Trans: költöztetés és hangszerszállítás

Herkules Trans: költöztetés és hangszerszállítás

Költöztetés és páncélszekrény szállítás több mint tízéves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel. Hogy megkönnyítsük a helyzetét, olvassa el költözési tanácsainkat. Cégünk magánszemélyek és cégek, irodák költöztetését egyaránt vállalja. Oldalunkon, a portfóliónkon és referenciáinkon kívül költözési tippeket is olvashat. Ezzel is igyekszünk felkészíteni a költözésre.

Violinkulcs - eladó hangszerek

Violinkulcs - eladó hangszerek

Violinkulcs weboldal használt állapotban lévő hangszerek eladásával foglalkozik. Akár te is azonnal felteheted hirdetésed, vagy kedvedre keresgélhetsz. Minőségi termékeket találsz itt. Regisztrált felhasználóként könnyebben barangolhatsz az oldalon. Itt olyan különleges darabokra is bukkansz, mint egy antik pianínó vagy akár egy modernebb kivitelezésű hangszer. Eladó hangszerek - ingyenes apróhirdetések !

Webkirakat a virtuális bolhapiac

Webkirakat a virtuális bolhapiac

Elemmel, és hálózati áramról üzemelő eszközök. Led-es Xenon lámpák, vészjelzők, disco stroboszkóp, és kivetítő, pc-s és Hi-Fi rádiós fejhallgató, mp3 kihangosító, mikrofonok. Walkman, hi-fi, music center, vezeték nélküli jeltovábbítók. Szórakoztató elektronikai kiegészítők, tartozékok. Mikrofon, fejhallgató, fülhallgató, kábel. Zenével kapcsolatos kategória. A különböző hangszerektől, a zenehordozókon, és tartozékokon át, mindenféle hangszeres téma.

ZenészApró

ZenészApró

Az oldal használata természetesen ingyenes, azonban néhány szolgáltatás regisztrációhoz kötött. Az oldal fő profilja az apróhirdetések. Regisztrálás után minden felhasználónk adhat fel apróhirdetést bármilyen kategóriában. Mivel kifejezetten zenészeknek készült, így mind a kategóriákban, mind a hirdetés felépítésében ideális hangszerek, kellékek és más zenével kapcsolatos dolgok hirdetésére.

Tuti menü