Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszerjavítók képes leírás - Hangszer.tlap.hu
részletek »

Hangszerjavítók - Hangszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » Hangszerjavítók
Keresés
Találatok száma - 15 db
Ad Arco

Ad Arco

Műhelyük a szakma több évszázados hagyományait tiszteletben tartva szolgálja a modern kor muzsikusát. Hegedű, brácsa, csello készítés, restaurálás. Vonó szőrözés, és javítás. Régi hangszerek kópiáinak készítése mellett restaurálással, illetve vonójavítással is foglalkozik. 2004-ben megszerzi a mesterdiplomát. 1995 óta csaknem minden hazai kiállításon részt vett.

Birinyi Hangszer

Birinyi Hangszer

Bíznak abban, hogy hangszereikkel eredményesen hozzájárulnak az igényes zenei nevelés feltételeinek javításához, hogy sokak kezében válnak hangszereink a test, a lélek önkifejező, élményeket adó meghosszabbításává. Céljuk, hogy munkáikkal minél többet adjnak át abból zene-és hangszerszeretetből, amelyet meghatározó, elemi élményként, családi körben apáiktól kaptak.

Dárius Music hangszerüzlet

Dárius Music hangszerüzlet

Vonós hangszerritkaságok magyar, olasz, német, francia mesterektől, vonók, húrok, tartozékok a legnagyobb magyarországi kínálattal. Szakszerű és igényes hangszerjavítás, restaurálás, régi hangszerek szakvéleményezése, adás-vétele. - Egyedülálló hangszerkínálat Magyarországon - Hangszer ritkaságok, különlegességek, híres mesterektől a XVII ? XX. századig. - Szakszerű és igényes javítás- restaurálás az érték megőrzésének szemléletével - A vonósok számára szükséges minden tartozék üzletünkben megtalálható vagy megrendelhető. - Webáruházunkban a húrok és kiegészítők széles választékával várjuk vevőinket!

Draskóczy Gábor

Draskóczy Gábor

A hangszerjavítás terén több hangszerkészítő mester műhelyében gyűjtött tapasztalatot, a hegedűkészítés mesterfogásait Holló Bence műhelyében sajátította el 1997 és 2004 között. 2004-ben nyitotta meg saját műhelyét, ahol mesterhangszereit (modern és barokk hegedű, brácsa, cselló) készíti.

Gustavito Percussion

Gustavito Percussion

A Gustavito Percussion fő profilja: dobtestek gyártása. A testek tiszta nyírfa rétegekből készülnek.A falvastagság 6 mm-től milliméterenként emelkedhet. A testek mélysége tetszés szerinti hosszban rendelhető. A belső felület lakkozott, a külső igény szerint kérhető, a csiszolt naturtól a színezett, lakkozott felületig.

Héjja János

Héjja János

Héjja János hangszerkészítő. Hangszerei egyedi mestercsellók. Megrendelőivel a hangszer készítése alatt rendszeresen konzultál, így mindketten a legnagyobb részletességgel dolgoznak a művész és a hangszer tökéletes összhangjának megtalálásában.

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás

Miskolcon található cégünk fő profilja a zongorák és pianínók teljes körű restaurálása és hangolása, több éves tapasztalattal. Emellett ezen hangszerek forgalmazásával is foglalkozunk. Tevékenységi körünk továbbá a bútorok restaurálása is. Szakembereink több éves tapasztalattal végzik tevékenységüket, és szolgáltatásainkra teljes körű minőséggaranciát is vállalunk. Látogassa meg weboldalunkat bővebb információkért, elérhetőségeinkért, és részletes tevékenységeinkért. Várjuk szíves jelentkezését!!

Lakatos László

Lakatos László

Lakatos László hangszerkészítő mester. A zene és a hangszerek között nőtt fel és ez döntő módon meghatározta életpályáját. A fűrészelt fenyő illata először Dudás Lajos mester műhelyében ejtette rabul. Tőle tanulta a hangszerépítés első, rogyadozó lépéseit. A világot járva látogatta meg műhelyeket és lopva-lesve tanult.

Lakatos László zongorahangoló

Lakatos László zongorahangoló

Lakatos László vagyok, a Budapest melletti Fóton élek. A zongorahangolók idősebb nemzedékéhez tartozom. 1987-től kezdődően 5 évig voltam a Triálmusic Rt. és a budapesti Kozmosz Kisszövetkezet /az egykor Hajós utcai Musica-Renner Zongoragyár jogutóda/ helyszíni, üzembe helyező /garanciális/ zongorahangolója. A Győr-Sopron, Somogy, Vas, Veszprém, Zala és néhány Baranya megyei városra is kiterjedő feladataimat a patinás cég Zongora-részlegének felügyelete és irányítása alatt végeztem, felsőfokú hangszeres képzettséggel rendelkezem. Több, mint 31 éves tevékenységem alatt számos kiváló hazai és külföldi zongoraművész koncertjének lehettem zongorahangolója az Országos Filharmónia, a Magyar Rádió és Televízió, valamint Zala megye és Budapest főváros rangos kulturális, művészeti intézményeinek megtisztelő felkérései alapján. Pest megyei és országos kiszállással is dolgozom. Tisztelettel állok megrendelőm rendelkezésére.

Hirdetés
Mezei Bálint zongorahangoló

Mezei Bálint zongorahangoló

Zongorák, pianínók hangolása Budapesten és környékén, belső helyszíni javítási munkák, mechanika szabályozás, intonálás, húrozat számítás. Ajánlott zongoránkat rendszeresen hangoltatni, de a régóta nem hangolt hangszer is meghálálja a gondoskodást. A fűtési szezon kezdetét követően számíthatunk rá, hogy hangszerünk a fűtött, szárazabbá vált levegőjű szobában elhangolódik, így érdemes a hangolást ebben az időszakban elvégeztetni. Gyerekek, zongorázni tanulók zenei hallásának fejlődését nagymértékben elősegíti, ha jól karbantartott, felhangolt hangszeren gyakorolhatnak.

Molnár Péter

Molnár Péter

Érdeklődése -e mesterség iránt már gyermekkorában elkezdődött, mivel nagyapja, Molnár Miklós szintén hegedűkészítő volt. Hangszerkészítő szakközépiskolát végezett és immár 12 éve ezt a mesterséget folytatja. Új hangszerek készítésével (hegedű , brácsa) és régi hangszerek javításával is egyaránt foglalkozik. Az általa elkészített hangszereken Szlovákiában, Olaszországban, Magyarországon és az Amerikai Egyesült Államokban is játszanak. Tagja a Szlovák hangszerkészítők szövetségének.

Piano Studio

Piano Studio

A Piano Studio Kft. azzal a meggyőződéssel alakult, hogy minden zongorával, pianínóval, orgonával vagy cimbalommal kapcsolatban felmerülő problémára a lehető legjobb megoldást nyújtsa. A Piano Studio Kft. tulajdonosai és ügyvezetői Badi József zongorakészítő mester, szakmai vezető, aki a 80-as évek óta zongorafelújítással és kereskedelemmel foglalkozik és Badi Attila, aki az ügyfélkapcsolatokat, megrendeléseket és marketing ügyeket tartja kézben.

Sámándob-készítés és javítás

Sámándob-készítés és javítás

Engedd meg, hogy bemutatkozzam, a nevem Vidó Gábor. Egész életemben kerestem, kutattam minden mögött az értelmet és azt, hogy mi működteti ezt a világot, hogyan keletkezett, miből lett. A Sámánizmus számomra minden kérdést megválaszolt. Sámánná válásom után nagyon foglalkoztatott a kérdés, hogy miként készülnek a dobok. Nyomoztam, kutattam, míg végül nekiláttam. Magam készítettem a kávát, a bőr kidolgozását is magam végeztem, és elkészült az első dob, amit azóta már rengeteg követett. Mostanra úgy érzem a kezeim közül kikerülő dobok tökeletesek, és méltó paripái bermely Sámánnak.

Szerényi Béla

Szerényi Béla

1990 óta készít hangszereket. Szinte kizárólag tekerőkkel foglalkozik, amelyekből 2006-ig több mint 250 darab készült el. A szakmát 1990-92-ig a Hangszerész-képző Iskolában tanulta, Budapesten. Végzettsége szerint vonós-pengetős hangszerész.

Temesvári Péter

Temesvári Péter

A vonós hangszerek készítését és javítását 14 éves korában, az általános iskola befejezése után szakközépiskolában kezdte el tanulni. 1971-ben végezett vonós-pengetős hangszerkészítő és javító szakmunkásként.

Tuti menü