Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hangszer képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 86 db
50 legrondább gitár

50 legrondább gitár

Ez az oldal összegyűjti az érdekes, ronda, csúnya, extrém gitárokat. Ha szereted a hangszert, akkor azért nézdd meg ezeket a bizarr példányokat. Ha nem rajongsz értük különösebben, akkor csak azért nézdd meg őket, hogy jó kedvre derülj.

Ad Arco

Ad Arco

Műhelyük a szakma több évszázados hagyományait tiszteletben tartva szolgálja a modern kor muzsikusát. Hegedű, brácsa, csello készítés, restaurálás. Vonó szőrözés, és javítás. Régi hangszerek kópiáinak készítése mellett restaurálással, illetve vonójavítással is foglalkozik. 2004-ben megszerzi a mesterdiplomát. 1995 óta csaknem minden hazai kiállításon részt vett.

Allegro hangszer és kottabolt

Allegro hangszer és kottabolt

Az Allegro hangszerboltban a következőkkel találkozhat az érdeklődő: keyboardok, szintetizátorok; digitális zongorák; gitárok, pengetős hangszerek; vonós, fúvós, ütős hangszerek; keverők, erősítők; mikrofonok, hangfalak; MIDI eszközök és szaktanácsadás; mindenféle hangszertartozék (húrok, gyanták, nádak, bőrök, állványok, tokok, stb.); iskolai kották, partitúrák; könnyűzenei, jazz, import kották.

Amarant

Amarant

Az AMARANT és STAGESHOP Hangszer-Műhely-Galéria 2005 januártól működik, mint hangszerbolt és szervíz elsősorban a gitárosok szolgálatában. A STAGESHOP.HU honlap mögött egy valós üzlet áll és nem csak egy webáruház.Teljes körű gitár szervízünk és kereskedésünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel áll a zenészek szolgálatában!

Atlantisz hangszerbolt

Atlantisz hangszerbolt

Az érdeklődő itt számtalan hangszer (gitár, zongors, ütős hangszerek) közül tud válogatni. Ezen felül sok-sok kiegészítő is megtalálható itt, ami szükségeltetik a hangszerhez, pl. tokok, állványok, stb.

Birinyi Hangszer

Birinyi Hangszer

Bíznak abban, hogy hangszereikkel eredményesen hozzájárulnak az igényes zenei nevelés feltételeinek javításához, hogy sokak kezében válnak hangszereink a test, a lélek önkifejező, élményeket adó meghosszabbításává. Céljuk, hogy munkáikkal minél többet adjnak át abból zene-és hangszerszeretetből, amelyet meghatározó, elemi élményként, családi körben apáiktól kaptak.

Budai Gitáriskola

Budai Gitáriskola

Gitározni tanulna neves zenészektől? Szeretettel várja tanulóit a Budavári Művelődési Házban működő Budai Gitáriskola. Hétfőtől péntekig van lehetőség klasszikus, jazz, és egyéb könnyűzenei stílusokat elsajátítani diplomás tanárainkról, illetve hazia zenekarok tagjaitól is akár. Gitáron kívül, magán ének, szaxofon és fuvola oktatásra is profilunkba tartozik. Az órákba az év bármely részében be lehet csatlakozni. Látogasson el honlapunkra, ahol tanárainkról, árainkról és órarendekről további tájékoztatást talál. Jelentkezni szintén a honlapon megadott elérhetőségeken lehet. Hívjon minket bátran, ha bármilyen egyéb kérdése merülne fel iskolánkkal kapcsolatban.

Coda hangszer

Coda hangszer

Az internetes áruházaknál és a legtöbb esetben nem ellenőrzik le a hangszerek állapotát, ezzel problémát okozva a vevőnek, tapasztalatok szerint sok esetben a hangszer használhatatlan állapotban érkezik meg a vevőhöz. A Coda hangszer ezt más szellemiséggel csinálja. A cégüktől vásárolt gitároknál kisebb kényelmi beállításokat a vásárlás után is ingyenesen, soron kívül elvégzik.

Cornett

Cornett

Cégük 1973-ban alakult, kezdetben hangszerjavítással foglalkoztak, majd profiluk egyre szélesedett. 1994-től kereskedelemmel is bővítették vállalkozásukat, ahol hangszerek, hangszeralkatrészek, kották forgalmazásával foglalkoznak. Mára Debrecen egyik legrégebbi és legszélesebb hangszerválasztékát kínáló üzlete lettek, ahol szakképzett eladók, családias légkör várja a vevőket. Ma már nemcsak a hangszerek és kották széles választékával várják zeneszerető vásárlóikat, hanem több, mint 500 féle zenei ajándéktárgy közül is válogathatnak, melyek országszerte mind nagyobb sikereket aratnak akár a zeneiskolás gyermekek, akár a profi zenészek körében.

Hirdetés
Corpus Hangszerbolt

Corpus Hangszerbolt

Ez a bolt igazi paradicsom a hnagszerek iránt érdeklődők számára. Itt valóban az összses hangszer típus közül lehet válogatni. Megtalálhatóak a billentyűs, fafúvós, rézfúvós, vonós, pengetős, stb hangszerek. Ha elromlana a hangszerünk itt meg is javítják.

Csere-Bere

Csere-Bere

A Csere-Bere oldalain minden olyan dolgot el tudsz cserélni, ami az ÁSZF szabályainak megfelel. Ezen belül a lényeg, hogy valamit valamiért cserélj. Mivel az oldal nem a klasszikus apróhirdetés rendszerét követi, ezért itt pénzért kínálni, vagy pénzt ajánlani, termékért/szolgáltatásért, amennyiben lehetséges, kerülendő.

Csermák hangszer

Csermák hangszer

Hangszer és kotta nagy és kiskereskedelemmel valamint hangszergyártással foglalkoznak. Az átlagnál széleskörűbb, bőséges áruválasztékkal csábítják magukhoz a vásárolni szándékozókat. Munkatársaik naprakész áruismeretükkel, és a vásárlóval való részletes egyeztetéssel segítenek a vásárlás előtti helyes döntésben.

Darius Music Hangszerbolt és Webshop

Darius Music Hangszerbolt és Webshop

Hangszerüzletünk Budapest belvárosában a Paulay Ede u. 58. sz. alatt várja a vásárlókat, amely a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és az Állami Operaház közelében található. Üzletünkben többek között foglalkozunk hangszerek adás-vételével továbbá végezzük vonós hangszerek javítását, felújítását, restaurálását. Hangszereink közül mind a tanulók, haladók, műkedvelők és természetesen a művészek is megtalálják a számukra megfelelőt. Bátran megkereshetnek hangszerértékeléssel, szakértői tanácsadással kapcsolatosan is! A vonósok számára elképzelhető szinte minden szükséges felszerelés üzletünkben és webshopunkban is megtalálható. Mind a kínálat, mind a hangszerállomány kielégíti a legigényesebb vásárlóink elképzeléseit is.

Dárius Music hangszerüzlet

Dárius Music hangszerüzlet

Vonós hangszerritkaságok magyar, olasz, német, francia mesterektől, vonók, húrok, tartozékok a legnagyobb magyarországi kínálattal. Szakszerű és igényes hangszerjavítás, restaurálás, régi hangszerek szakvéleményezése, adás-vétele. - Egyedülálló hangszerkínálat Magyarországon - Hangszer ritkaságok, különlegességek, híres mesterektől a XVII ? XX. századig. - Szakszerű és igényes javítás- restaurálás az érték megőrzésének szemléletével - A vonósok számára szükséges minden tartozék üzletünkben megtalálható vagy megrendelhető. - Webáruházunkban a húrok és kiegészítők széles választékával várjuk vevőinket!

Dobosudvar

Dobosudvar

Dobos bolt a dobosoknak,és azoknak, akik most szeretnének elkezdeni dobolni. Ebben a boltban minden felszerelést megtalálsz, ami szükséges a doboloáshoz, mint pl. akusztikus- és elektronikus dobfelszerelések, ütők, bőrök.

Draskóczy Gábor

Draskóczy Gábor

A hangszerjavítás terén több hangszerkészítő mester műhelyében gyűjtött tapasztalatot, a hegedűkészítés mesterfogásait Holló Bence műhelyében sajátította el 1997 és 2004 között. 2004-ben nyitotta meg saját műhelyét, ahol mesterhangszereit (modern és barokk hegedű, brácsa, cselló) készíti.

E-Zene hangszerbolt

E-Zene hangszerbolt

Céluk, hogy Kecskemét és vonzáskörzete lakosságát egy olyan színvonalas hangszerbolttal szolgálják, amelyre már nagyon régóta rászolgált. Ez olyan kínálatot jelent tanulótól a professzionális szintig, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Boltjuk Rolans márkakereskedésként működik, így kínálatukban vezető helyet foglal el a világ egyik legismertebb elektronikus hangszergyártójának a teljes termékpalettája. Nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy komoly választékot nyújtsanak gitárokból és a hozzá tartozó kiegészítőkből. Ennek megfelelően megtalálható tanuló kategóriás márkáktól a felső kategóriát képviselőkig a gitárok széles spektruma. Ez gyakorlatban több mint 70 különböző gitárt jelent. Természetesen nem feledkeztek el a fúvós hangszerek szerelmeseiről sem. A hangszerek mellett, komoly kiegészítő kínálattal rendelkeznek ezen a területen is.

Tuti menü