Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki hangszerboltok képes leírás - Hangszer.tlap.hu
részletek »

Vidéki hangszerboltok - Hangszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hangszer.tlap.hu » Vidéki hangszerboltok
Keresés
Találatok száma - 22 db
Allegro hangszer és kottabolt

Allegro hangszer és kottabolt

Az Allegro hangszerboltban a következőkkel találkozhat az érdeklődő: keyboardok, szintetizátorok; digitális zongorák; gitárok, pengetős hangszerek; vonós, fúvós, ütős hangszerek; keverők, erősítők; mikrofonok, hangfalak; MIDI eszközök és szaktanácsadás; mindenféle hangszertartozék (húrok, gyanták, nádak, bőrök, állványok, tokok, stb.); iskolai kották, partitúrák; könnyűzenei, jazz, import kották.

Cornett

Cornett

Cégük 1973-ban alakult, kezdetben hangszerjavítással foglalkoztak, majd profiluk egyre szélesedett. 1994-től kereskedelemmel is bővítették vállalkozásukat, ahol hangszerek, hangszeralkatrészek, kották forgalmazásával foglalkoznak. Mára Debrecen egyik legrégebbi és legszélesebb hangszerválasztékát kínáló üzlete lettek, ahol szakképzett eladók, családias légkör várja a vevőket. Ma már nemcsak a hangszerek és kották széles választékával várják zeneszerető vásárlóikat, hanem több, mint 500 féle zenei ajándéktárgy közül is válogathatnak, melyek országszerte mind nagyobb sikereket aratnak akár a zeneiskolás gyermekek, akár a profi zenészek körében.

Csermák hangszer

Csermák hangszer

Hangszer és kotta nagy és kiskereskedelemmel valamint hangszergyártással foglalkoznak. Az átlagnál széleskörűbb, bőséges áruválasztékkal csábítják magukhoz a vásárolni szándékozókat. Munkatársaik naprakész áruismeretükkel, és a vásárlóval való részletes egyeztetéssel segítenek a vásárlás előtti helyes döntésben.

E-Zene hangszerbolt

E-Zene hangszerbolt

Céluk, hogy Kecskemét és vonzáskörzete lakosságát egy olyan színvonalas hangszerbolttal szolgálják, amelyre már nagyon régóta rászolgált. Ez olyan kínálatot jelent tanulótól a professzionális szintig, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Boltjuk Rolans márkakereskedésként működik, így kínálatukban vezető helyet foglal el a világ egyik legismertebb elektronikus hangszergyártójának a teljes termékpalettája. Nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy komoly választékot nyújtsanak gitárokból és a hozzá tartozó kiegészítőkből. Ennek megfelelően megtalálható tanuló kategóriás márkáktól a felső kategóriát képviselőkig a gitárok széles spektruma. Ez gyakorlatban több mint 70 különböző gitárt jelent. Természetesen nem feledkeztek el a fúvós hangszerek szerelmeseiről sem. A hangszerek mellett, komoly kiegészítő kínálattal rendelkeznek ezen a területen is.

Euromusic Kft

Euromusic Kft

Magyarországi cégüket az 1993 óta külföldön működő cég tapasztalataira építve 1999 évben alapították meg, mely 2001-ig kizárólagosan fémtömegcikk gyártással foglalkozott. Ezek közül kiemelkedő a mikrofontartó állvány, melynek különböző kivitelezésű fajtáiból napjainkig 1 milliós darabszám legyártásával büszkélkedhetnek. Mindemellett más fém állványok és szerelt kábelek gyártása is tevékenységünk része. A saját tulajdonú technológiájuk és gépparkjuk segítségével egyedi vagy különleges igényeket is ki tudnak elégíteni. Partner cégeik kezdeményező ötleteként 2002 évtől megkezdték partnereik termékeinek importálását, ezzel egyidejűleg saját termékeik hazai forgalmazását is, így bővítve tevékenységi körüket a nagykereskedelemmel is. Ennek keretében több mint 15 gyártó és közel 10 kereskedő termékeit importálják és forgalmazzák, mely összesen kb 140 márkát képviselve közel 13 ezer termék kínálatát jelenti, melyből 3- 4 ezer raktárunkról azonnal elérhető.

HANGSZER1 Hangszerbolt és webáruház

HANGSZER1 Hangszerbolt és webáruház

Digitális zongorák,szintetizátorok,gitárok,dobfels zerelések,hangfalak,erősítők,mikrofonok nagy választékban. Ingyenes házhoz szállítással. Szakértelem,gyorsaság, már több mint 23 éve az Önök szolgálatában. Tekintse meg dunaújvárosi üzletük egyedülálló hangszer készletét.

Hangszerabc

Hangszerabc

Hangszerboltnk több, mint 16 éves múltra tekint vissza Gyöngyösön. 2004-ben az üzlet a 'Roland planet' tagjává vált. Ezen hangszerboltok sajátossága, hogy az eladók speciális képzésen vettek részt és kiemelkedő bemutatókészlettel rendelkeznek. Az akusztikus hangszerektől kezdve a mai korszerű digitális hangszerekig terjedő széles választékkal várják kedves vendégeiket. Náluk megtalálja számítását, ugyanis hangszercserével, bizományos értékesítéssel és részletfizetéssel segítik a vásárlást. Üzletnkben garanciális és garanciális időn túl vállalják az elektronikus hangszerek szervizelését. A webáruházukban bemutatott termékek, csak töredékét teszik ki állandóan változó árukészletüknek, ha lehetőséged van látogass el hozzájuk kipróbálhatsz bármilyen hangszert és szívesen állnak akkor is rendelkezésedre, ha technikai információra vagy segítségre lenne szükséged!

Hangszerarzenál - Hangszerüzlet

Hangszerarzenál - Hangszerüzlet

Szeretettel várja a hobbi és a profi zenészeket a Hangszerarzenál, budapesti valamint vidéki (Debrecen, Győr) üzleteiben, valamint honlapján. Hangszerek széles választékával, hangszer kiegészítőkkel, tartozékokkal rendelkezünk, melyek megvásárolhatók személyesen üzleteinkben, valamint webáruházunkon keresztül is. Látogasson el weboldalunkra, és tekintse meg minőségi hangszereink teljes választékát. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg további információra lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.

Hangszerbirodalom Kft

Hangszerbirodalom Kft

Gitárok, húrok, fúvoshangszerek, vonósok, hangszerkiegészítők és sok minden, mi neked kell, hogy zenélhess! Vonós ( ukulele,mandolin, hegedű), billentyűs, fúvós hangszerek (klarinét, furulya, fuvola) széles választéka várja a érdeklődőket.

Hirdetés
Hoffer Hangszer

Hoffer Hangszer

Az 1994-ben alapított soproni Hoffer Dobiskolában, 2004-ben már számos tanítvány tanult, akik részéről, folyamatosan felmerült a dobok és ütős hangszerek iránti igény, mely a Hoffer hangszer létrejöttét eredményezte. A diákok kiszolgálása során fontosnak tartottuk, hogy hangszereik kiválasztásánál tájékoztassuk őket a dobok típusáról, anyagáról és egyéb jellemzőiről, valamint segítséget nyújtsunk azok összeszerelésében és hangolásában. Az iskolában a gitár és basszusgitár oktatás indulásával, természetesen már nem csak a dobosok, hanem egyéb hangszeresek, gitárosok, énekesek, billentyűsök, zenekarok stb. is megtaláltak igényeikkel. Világossá vált számunkra, a fiatal zenészek hangszervásárlása kapcsán, a legfontosabb szempont, hogy pénzükért lehetőség szerint a lehető legjobb minőségű hangszert kapják.

Játékhangszerek gyerekeknek

Játékhangszerek gyerekeknek

Játékhangszerek gyerekeknek! Dobok, gitárok, szintetizátorok és sok más hangszer a gyerekjatekbolt.hu kínálatában. Gyors házhoz szállítás és személyes átvételi lehetőség váci raktárunkban! Rendelését leadhatja honlapunkon, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06/70 234 1060-as telefonszámon!

KCS Hangszerbolt

KCS Hangszerbolt

A hangszerboltban az érdeklődők a következőkből szemezgethetnek: hangszerek, kották; húrok, nádak, gyanták, dobverők, tartozékok; kotta állványok, kottapultok, mikrofon állványok, hangszer állványok; hangfalak /aktív, passzív, bass, kontrol/; hangszórók /zenekari, hifi, autó hifi, tv/ ; erősítők, keverők, keverőerősítők; kábelek /hangfal, mikrofon /, csatlakozók, fordítók;mikrofonok, rádiós mikrofonok, hangszer mikrofonok, stb.

Kiss Hangszerbolt

Kiss Hangszerbolt

A Kiss Hangszerbolt 1993-ban nyitotta meg kapuit a zenészek és zenészpalánták előtt. Azóta is folyamatos akciókkal és hangszerkülönlegességekkel várja kedves vásárlóit a bolt tulajdonosa és ügyvezetője Kiss László, aki maga is gitáros. A hangszerüzlet tövében található egy butik is, ahol modern és elegáns női ruhák, kosztümök között mazsolázhatnak a hangszerekkel elvarázsolt férfi zenészek női hozzátartozói. Márkás és olcsó akusztikus, elektromos valamint elektroakusztikus gitárok, szintetizátorok, erősítők, hangosítási rendszerek, effekt processzorok, dobfelszerelések, szájharmonikák, hangszerkiegészítők a legjobb árajánlattal. Kedvező, gyors részletfizetési lehetőség helyszíni ügyintézéssel: 20% előleg ellenében, kezes nélkül.

Kvartett

Kvartett

Hangszert, kottát, zenei kiegészítőket keres és nem szeretné értékes idejét a belvárosi forgalomban tölteni? Nézzen be hozzájuk! Klasszikus és elektromos hangszerek nagy választéka várja Önt két üzletünkben. Kérésre rövid határidővel beszerezzük partnereinktől az ön által megálmodott hangszert.

Lajkó Hangszer

Lajkó Hangszer

Mindent, ami hangot ad, azt vagy forgalmazzák, vagy kérésre beszerezik! Új és használt hangszerek adás-vétele. Hangosítási feladatok elvégzése. Rendezvényeken történő színvonalas zeneszolgáltatás. Rendezvények leszervezése. Minden kedves vásárlót és érdeklődőt várnak üzletükbe!

MezzoforteMusic

MezzoforteMusic

Minden termékük új, és garanciális, és ami nagyon fontos, ha elromlik, vagy probléma adódik vele, akkor itthon szervizelhető. A legtöbb esetben a garancia 1 év, de van olyan gyártó, aki 2, vagy több év garaniciát is vállal termékeire

Music Benei hangszerüzlet és koncerttechnika

Music Benei hangszerüzlet és koncerttechnika

A Benei hangszerüzlet a Magyarországon fellelhető hangszerek és tartozékok jelentős hányadát forgalmazza, ezekből kis ízelítőt adnak ezen a honlapon. Az oldalaikon nem található termékekről érdeklődjön az üzletükben, szinte bármit beszereznek Önnek kedvező áron.

Tuti menü